Een adem van rust in de rush van het leven

Rivo is veel rijker dan zorgeloos wonen. Dit is een plek om voluit te leven, ook voor wie maar even de deur uit wil.
Zo dichtbij het centrum staat bereikbaarheid centraal. Als bewoner van Rivo beleeft u de warmte van uw buurt én de geneugten van de stad intenser, zonder dat ze u overspoelen. Uw thuis, uw ritme.

In de stad die stroomt

Een windstille dag afwisselen door een tochtje met bolle zeilen? De Wilde Zee aan de voet van de Boerentoren ligt op u te wachten, net zoals de vele andere winkelstraten en gezellige pleintjes waar Antwerpen u mee verwent. Met het anker stevig op Linkeroever duikt u al gauw de stad in, waar verrukkelijke verrassingen voor het rapen liggen.

Makkelijk bereikbaar

Met de lift naar beneden, op een Velo richting roltrap, te voet naar het museum en in een taxi terug? Ook verplaatsingen zijn hier een verademing. Tramsporen en busstroken in hun eigen bedding garanderen een vlotte verbinding west- en oostwaarts. Met de bouw van de fonkelnieuwe fietsbrug over de Schelde wordt die keuzevrijheid nog groter – alweer een luxe die het tastbare overstijgt.

Alles handig dichtbij

Hoewel u hier een overvloed aan ruimte krijgt om heerlijk te kuieren en te luieren, treft u in de onmiddellijke omgeving van Rivo ook tal van praktische adresjes. Restaurant, supermarkt, café, apotheek, bank, huisarts, post, speeltuin,… Welke boodschap er ook op uw lijstje staat, u vinkt het in de kortste keren af.

Ik wens meer info!

Gelieve een waarde te selecteren
Gelieve dit veld in te vullen
Gelieve dit veld in te vullen
Gelieve dit veld in te vullen
Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
Gelieve dit veld in te vullen
Gelieve de voorwaarden te accepteren

The form contains errors

  • {{validation.errorMessage}}