Werken zijn gestart!

Rivo Wonen aan de mooiste oever van de Schelde

Een zucht van rust in de rush van het leven

Soms mag het leven kabbelen. Na een zinderende stroomversnelling is het telkens uitkijken naar rustiger vaarwater. Zo voelt thuiskomen in uw luxeappartement bij Rivo op Linkeroever: nergens parelt de metropool zo mooi als in de weerspiegeling van de Schelde. Zie hoe Antwerpen zich ontvouwt in al haar ongrijpbare elegantie. Met robuuste allure nestelt Rivo zich in de stad die elke dag stroomt en droomt.

De brug tussen stadsleven en natuurbeleven

Rivo beheerst het meesterlijke evenwicht tussen meer en metropool. Tussen dobberen en denderen. Tussen het wiegende riet in het water en het gouden rietje in uw cocktail.
Zoals stadsmussen kiezen voor de kleine steegjes van het oude stadscentrum, zo kiezen levensgenieters nu vaker voor Linkeroever. Als de indrukken van de stad overstromen, maak dan de overstap naar uw eigen terras en thuis. Geniet van de ogenblikken, grijp de momenten.

Galgenweelde

Waar andere Antwerpenaren vaak tevreden moeten zijn met gevelplanten of een koertje, strekt zich aan uw voordeur een enorm groot park uit. Maar ook de onmiddellijke omgeving rond de luxe-appartementen van Rivo wordt zorgvuldig ingericht door de landschapsarchitecten van Avantgarden. Dankzij hun doordacht landschapsontwerp brengt Rivo de rijkelijke rust van binnen naar buiten. Het ontwerp van Rivo zelf, is van de hand van het gerenommeerde bureau Binst Architecten.

Een woning in beweging

Ware luxe is niet tastbaar. Uiteraard heeft de kwaliteit van edele materialen en ruimtelijke architectuur een absolute meerwaarde. Maar neem nu uw royale terras; uw toegang tot de golven van het water, de geluiden van de buurt en de geuren van de seizoenen. Laat het nu net die ervaringen zijn die uw luxueuze thuis zo bijzonder maken. Van uw leefruimtes met rijkelijke lichtinval tot uw ruime slaapkamers. Op elk moment van de dag valt er iets te beleven – iets wat de zintuigen prikkelt en het gemoed bedaart – en eender wanneer u wil, ligt die beleving voor u voor het grijpen. Hier is luxe een schuifdeur openen.

PLAY

Als Antwerpen een schip zou zijn, een fiere driemaster, dan zou u bij Rivo op de uitkijk staan. Met de blik op de horizon, de wind in de haren en de boeg in de golven, zo zou u ongetwijfeld een mooie toekomst tegemoet varen.

Ik wens meer info!

Gelieve een waarde te selecteren
Gelieve dit veld in te vullen
Gelieve dit veld in te vullen
Gelieve dit veld in te vullen
Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
Gelieve dit veld in te vullen
Gelieve de voorwaarden te accepteren

The form contains errors

  • {{validation.errorMessage}}